Qualitat des de 1918

Qualitat des de 1918

GTranslate

Catalan Basque English French Galician Spanish

Objectius

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cal Forneret sempre ha estat un negoci familiar amb l'objectiu de donar als nostres clients productes i un servei de qualitat i al mateix temps poder viure del nostre treball amb respecte al nostre entorn i les nostres tradicions.

Com a exemple d'aquest binomi entre tradicions i alimentació han nescut productes estrella com les Torretes de Torrelles que són unes galetes en forma de Torre les quals simbolitzen l'antiga torre del Senyor o torre de defensa que hi havia a Torrelles.

Els nostres productes, majoritàtiament fets a mà per processos bastant ancestrals, tenen grans dots d'art. Hem defensat l'artesania com la cultura de fer productes diferents, únics i de forma que es cuidin tots els detalls per una millor experiència tant en degustació com en qualitat de salut i vida per part dels clients.

L'any 1988 vam engegar una innovadora associació de venda de productes artesans per catàleg nivell de Catalunya. Mostres del tríptic:


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/32/d314868730/htdocs/forn3/libraries/expose/core/menu/basemenu.php on line 178